humangest

Newsletter

Consultantii Humangest va recomanda cei mai valorosi candidati identificati in cadrul proceselor de recrutare si selectie.
In cazul in care unul dintre candidatii prezentati mai jos poate parea potrivit pentru un post vacant in cadrul companiei dumneavoastre, consultantii departamentului Recrutare si selectie va stau la dispozitie cu informatii suplimentare.
Completand formularul de mai jos va puteti abona la newsletter-ul saptamanal "Cei mai buni candidati".
Nume: Nume Companie: E-mail:
 

Cei mai buni candidati ai saptamanii

CONTABIL SENIOR Varsta: 31 ani Domiciliul: Bucuresti
Cu aproximativ 6 ani de experienta in domeniul contabilitatii, candidata  ocupa postul de Contabil Senior in cadrul unei companii de prestari servicii. Este responsabila cu prelucrarea documentelor financiar-contabile, inregistrarea facturilor, contabilizarea stocurilor, mijloacelor fixe si a obiectelor de inventar, verificarea balantei, efectuarea operatiunilor de inchidere a exercitiului financiar (bilant, balanta), calcul salarial, efectuarea declaratiilor, inclusiv declaratii intrastate, raportari catre BNR. Cunoaste programele SAGA si TRONN.
MANAGER ADMINISTRATIV Varsta: 29 ani Domiciliul: Bucuresti
In decursul ultimilor ani, candidata a acumulat experienta in domeniul vanzaril ...
Public Affairs Specialist Varsta: 39 ani Domiciliul: Bucuresti   Candidatul detine peste 3 ani de experienta pe o pozitie de Specialist Afaceri Institutionale, fiind interesat sa isi dezvolte cariera in aceeasi directie, intr-un domeniu care sa ii ofere cadrul potrivit dezvoltarii profesionale si consolidarii cunostintelor. Se descrie a fi o persoana deschisa la nou, pasionata de profesia sa, mereu in cautare de solutii in vederea rezolvarii problemelor si interesata de a stabili noi relatii profesionale.

EXPERT CONTABIL Varsta: 34 ani Domiciliul: Bucuresti
Candidata are o experienta de peste 10 ani in domeniul financiar-contabil, are certificare CECCAR si cunostinte ...
REGIONAL SALES MANAGER Varsta: 37 ani Domiciliul: Brasov
Candidatul este absolvent al Facultatii de Management si detine 5 ani de experienta in vanzarea serviciilor de transport, acumulata in cadrul unor companii multinationale. Pe langa dezvoltarea business-ului de vanzare servicii de transport la nivel national, s-a ocupat si de coordonarea unei echipe de vanzari. Background-ul sau evidentiaza bune abilitati de comunicare, negociere si relationare. De asemenea, se descrie ca o persoana activa, serioasa, deschisa la noi oportunitati.
CORPORATE SALES DEVELOPER Varsta: 31 ani Domiciliul: Bucuresti
Candidata are o experienta de aproape 10 in vanzari, cu preponderenta servicii. In actualul job activeaza de peste 3 ani pe o pozitie de Busines ...
Inginer Mentenanta Varsta: 42 ani Domiciliul: Turnu Magurele
Candidatul este absolvent de studii superioare tehnice si detine 17 ani de experienta in activitatea de mentenanta utilaje, acumulata in cadrul unei companii producatoare care activeaza in domeniul chimic. Are bune abilitati de organizare si de coordonare a echipelor de muncitori din subordine. Candidatul detine o buna capacitate de gestionare a prioritatilor, experienta sa dovedind faptul ca reuseste sa se descurce cu succes in situatii limita. Se afla in cautarea unei oportunitati pe termen lung, fiind interesat sa isi largeasca aria de cunostinte cu privire la noi utilaje si echipamente folosite in activitatea de productie.
CONTABIL SENIOR ...
STORE MANAGER Varsta: 26 ani Domiciliul: Bucuresti
Candidata a acumulat peste 5 ani de experienta in domeniul vanzarilor iar ultimul post ocupat a fost de Manager, in cadrul unui retailer din domeniul Telecom. A fost responsabila cu coordonarea si supervizarea activitatii echipei din subordine, managementul relatiilor cu clientii cheie din zona alocata, recrutarea reprezentantilor de vanzari si instruirea acestora, permanenta actualizare a informatiilor despre piata de profil si concurenta. Este pasionata de domeniul vanzarilor si de lucrul cu oamenii, cu o personalitate carismatica, capabila sa se impuna si sa castige respectul angajatilor.
CONTABIL SENIOR Varsta: 30 ani Domiciliul: Bucuresti
Candidata are peste 10 ani de experienta in d ...
MANAGER DE PROIECT Varsta: 30 ani Domiciliul: Cluj-Napoca
Candidata detine peste 8 ani de experienta in domeniul Customer Service cu vaste cunostinte in implementarea, gestionarea si optimizarea proiectelor din domenii precum E-commerce, Information Technology, Customer Satisfaction, Retail. Pasiunea pentru managementul proiectelor si imbunatatirea proceselor au motivat-o sa isi imbunatateasca cunostintele prin obtinerea certificarilor PMP si SixSigma. Este o persoana orientata catre client si rezultate si detine excelente abilitati de comunicare si relationare.
CONTABIL SEF Varsta: 40 ani Domiciliul: Bucuresti
Candidata are peste 20 de ani de experienta in contabilitate, inclusiv  in domeniul productiei, si a ocupat de-a lungul ...
Manager de proiect Varsta: 33 ani Domiciliul: Bucuresti
Candidatul are o experienta de peste 12 ani in domeniul administrativ si Project Management, iar in prezent este responsabil de buna desfasurare a proiectelor de fit-out, amenajari interioare si exterioare a magazinelor unui binecunoscut retailer. Coordoneaza activitatile de constructii, supervizand direct echipele tehnice, consultantii sau alti colaboratori implicati. Pregateste bugetul si cash-flow-ul pentru proiect, intocmeste si coordoneaza planul de activitate al proiectului, asigura resursele necesare, monitorizeaza progresul proiectului, raportand constant Top Management-ului si beneficiarilor.

Administrator (Statii distributie carburanti) ...
Expert contabil Varsta: 48 ani Domiciliul: Bucuresti   Candidatul are o experienta de peste 14 ani in domeniul contabilitatii fiscale si judiciare si este responsabil cu organizarea si coordonarea activitatilor departamentului financiar contabil, din cadrul unei companii din domeniul productiei de ambalaje pentru industria alimentara. Este membru CECCAR din 2007, este o persoana deschisa, dornica sa invete lucruri noi si este un bun vorbitor de limba engleza si italiana.

  SALES ACCOUNT MANAGER Varsta: 39 ani Domiciliul: Bucuresti   Candidata detine o experienta de peste 17 ani in domeniul vanzarilor, atat pe segmental B2B cat si B2C si este o persoana extrem de organizata, disciplinata, en ...
REGIONAL SALES MANAGER Varsta: 33 ani Domiciliul: Bucuresti   In ultimii 10 ani, candidatul a lucrat in sistemul bancar, a initiat proiecte de dezvoltare, strategie si coordonare echipe, a dezvoltat si sustinut programe de training pentru echipele de vanzari. Doreste sa-si continue activitatea in domeniul vanzarilor intr-o companie care sa-i ofere posibilitatea de a pune in practica experienta si cunostintele acumulate. Este o persoana dedicata, responsabila, un bun team-player, cu excelente abilitati de comunicare si relationare.
CONSILIER JURIDIC Varsta: 44 ani Domiciliul: Bucuresti   Candidata detine o experienta de peste 15 ani in domeniul juridic si s-a ocupat in p ...
DIRECTOR ADMINISTRATIV Varsta: 47 ani Domiciliul: Bucuresti   Cu aproximativ 6 ani experienta in logistica si 10 ani experienta in management, candidatul a ocupat functia de Director Administrativ si a fost responsabil cu administrarea cladirilor de birouri si a celor rezidentiale - aprox 200.000 mp. A coordonat si organizat activitatile serviciilor de paza, pompieri, cleaning, mediu, deratizare, gradinarit, deszapezire, RSVTI, parc auto,in baza contractelor, a reprezentat compania in relatia cu autoritatile-Politie, ISU, Primarie, Mediu, ISCIR. A promovat serviciile companiei incheind noi contracte, a selectat furnizorii si a urmarit executarea contractelor, a optimizat procesele de lucru si costurile, a participat la licitatii. Este o persoana cu foarte bune abi ...

Ultimele tweet-uri

Facebook

Ultimele stiri