humangest

Humangest Group, membru silver al Confindustria Romania!

 

Humangest Group este asociat Confindustria Romania inca din anul 2007. Constituita in iulie 2003, Confindustria Romania a devenit patronat recunoscut de catre Guvernul roman in octombrie 2004, participând activ la masa tratativelor alaturi de Guvern si de sindicate pentru a dezbate problemele importante ale companiilor (codul muncii, regimul fiscal etc.), si aparand interesele propriilor asociati, firme romanesti cu capital partial sau in totalitate italian. Confindustria are aproape 700 de asociati care ofera peste 130.000 de locuri de munca.

Humangest Group SRL ofera servicii de: recrutare si selectieleasing de personal, administrare de personal, payroll, training, consiliere profesionala / outplacement, consultanta in domeniul resurselor umane si detasare de personal in strainatate. 

 

Compania Humangest Romania a fost infiintata in anul 2007 si este parte a grupului SGB Humangest Holding, grup cu capital integral italian.In prezent Grupul isi desfasoara activitatea in 28 de filiale in Italia si 1 in Romania.

Ultimele tweet-uri

Ultimele stiri

ROKNEWSPAGER ERROR: File not found: images/Romanians-favorite-employers.jpgROKNEWSPAGER ERROR: File not found: images/Lamurire-ICCJ---Constatarea-raportului-de-munca-in-ipoteza.jpgROKNEWSPAGER ERROR: File not found: images/Decizia-de-concediere.jpgROKNEWSPAGER ERROR: File not found: images/Candidati-cu-atitudine.jpg