humangest

Humangest Group, sponsor al Cupei de fotbal pentru companii “CORNEL DINU”

 

Federatia Romana de Sport Corporatist impreuna cu Asociatia de Fotbal Corporatist organizeaza incepand cu 30 martie cea de-a 6-a editie a Cupei “Cornel Dinu” pentru companii, cel mai mare eveniment fotbalistic dedicat companiilor din Romania.
Ajunsa la cea de-a 6-a editie, Cupa “Cornel Dinu” – pentru companii reprezinta o competitiei de fotbal care reuneste pe durata a 3 luni (martie-iunie) echipele celor mai mari companii din Romania si le ofera angajatilor acestora posibilitatea de a concura cu parteneri sau concurenti in afaceri.
Desfasurata in incinta Complexului Sportiv Dinamo Bucuresti, Cupa “Cornel Dinu” pentru companii, ofera participantilor posibilitatea de a trai senzatia fotbalului profesionist alaturi de colegii care ii vor sustine si se vor bucura pentru ei din tribunele stadionului.
 
In calitate de sponsor, Humangest Group va organiza incepand cu 7 aprilie, inaintea fiecarei etape, competitia suporterilor la mini fotbal (2 vs 2). Primele 10 persoane care se prezinta la terenul de mini fotbal vor fi premiate cu kit-uri pentru suporteri.
 
Va asteptam cu drag!

 

Ultimele tweet-uri

Ultimele stiri

ROKNEWSPAGER ERROR: File not found: images/Romanians-favorite-employers.jpgROKNEWSPAGER ERROR: File not found: images/Lamurire-ICCJ---Constatarea-raportului-de-munca-in-ipoteza.jpgROKNEWSPAGER ERROR: File not found: images/Decizia-de-concediere.jpgROKNEWSPAGER ERROR: File not found: images/Candidati-cu-atitudine.jpg