humangest

Cum planifici un teambuilding reusit?

TEAMBUILDINGSe spune că lucrul în echipă este cel mai eficient. Fiecare își cunoaște taskul, iar sarcinile sunt împărțite în funcție de aptitudinile fiecăruia. Însă, pentru a funcționa la parametrii optimi, echipa trebuie să fie unită. Între angajați e necesar să existe o comunicare excelentă și, în cel mai fericit caz, cât mai puține neînțelegeri.

Aici intervine managementul. Una dintre uneltele des folosite pentru sudarea echipei este teambuilding-ul.

Excursiile de acest tip sunt de cele mai multe ori în afara orașului. Schimbarea mediului are un rol important, pentru că angajații interacționează în alt mediu decât la locul de muncă.

De ce factori trebuie să ții cont când organizezi un teambuilding?

Anunță din timp angajații perioada și locația la care te-ai gândit pentru teambuilding. Astfel își vor putea organiza agenda în funcție de data stabilită și nu vor exista scuze ca să nu participe.

Organizează activități distractive de grup, dar care îi vor provoca și pe partea profesională. Jocurile creative, traseele pe munte sau alte activități, prin toate se formează legături între angajați. Vor fi nevoiți să se sprijine și să aibă un aport egal, pentru a câștiga competiția.

La fiecare competiție câștigată, oferă-le un mini-trofeu sau orice fel de recompensă. Faptul că vor munci împreună pentru obținerea lui îi va aduce mai aproape unii de ceilalți.

Dacă bugetul nu îți permite o ieșire din oraș, mergi cu echipa ta la bowling sau orice sport de echipă le-ar putea plăcea. Fă un sondaj de opinie în companie și alegeți împreună cea mai bună soluție. Orice activitate în echipă, combinată cu distracție, este cheia succesului.


Ultimele tweet-uri

Ultimele stiri

ROKNEWSPAGER ERROR: File not found: images/Romanians-favorite-employers.jpgROKNEWSPAGER ERROR: File not found: images/Lamurire-ICCJ---Constatarea-raportului-de-munca-in-ipoteza.jpgROKNEWSPAGER ERROR: File not found: images/Decizia-de-concediere.jpgROKNEWSPAGER ERROR: File not found: images/Candidati-cu-atitudine.jpg