humangest

Cum sa scrii un anunt de angajare

ANUNTDe cele mai multe ori, nu acordăm suficientă atenție anunțului de angajare. Vrei să aplice candidați de top la job-ul pe care îl ai disponibil? Ți-am pregătit un mic ghid de redactare a anunțului, cu care vei avea rezultatele așteptate.

În primul rând, ia aminte unde publici anunțul. Platformele online de recrutare cu milioane de utilizatori îți garantează că anunțul tău va ajunge la mulți potențiali candidați. Însă nu ai siguranța că va fi văzut exact de candidatii care te interesează pe tine. Cercetează bine piața și plasează anunțul în comunități nișate pe domeniul tău.

Scrie un anunț, nu publica fișa postului. Ține minte că textul trebuie să fie cât mai scurt, clar și concis, dar și atractiv. Folosește cuvintele-cheie la care vor reacționa oamenii pe care ți i-ai dori în companie. Veți avea timp suficient să stabiliți detaliile și să clarificați nelămuriri la interviu.

Folosește subtitluri. Textul anunțului trebuie să fie aerisit și ușor de citit. Subtitlul are rolul de a indica într-un mod eficient informațiile pe care le conține următorul paragraf. Astfel, cei interesați de post vor putea accesa ușor informațiile de care sunt interesați.

Alege chibzuit titlul job-ului. Numele anunțului și implicit al job-ului, trebuie să descrie destul de clar care vor fi sarcinile celui care va ocupa postul. Nu încurca termenii și, într-un caz ideal, alege o denumire care să fie și ușor de găsit în motoarele de căutare din mediul online.

În final, roagă pe cineva să-l citească. După ce ai muncit multă vreme la redactarea unui text, e indicat să-l mai vadă cel puțin o pereche de ochi, pentru o părere obiectivă. Poate ți-a scăpat o greșeală.


Ultimele tweet-uri

Ultimele stiri

ROKNEWSPAGER ERROR: File not found: images/Romanians-favorite-employers.jpgROKNEWSPAGER ERROR: File not found: images/Lamurire-ICCJ---Constatarea-raportului-de-munca-in-ipoteza.jpgROKNEWSPAGER ERROR: File not found: images/Decizia-de-concediere.jpgROKNEWSPAGER ERROR: File not found: images/Candidati-cu-atitudine.jpg