humangest

Cum raspunzi unei intrebari incuietoare la interviul de angajare?

cum-raspunziAproape la orice interviu te vei lovi de ea. Este vorba de întrebarea, formulată mai mult sau mai puțin exact cu aceste cuvinte, dar cu același sens, “Ce te recomandă pentru postul pe care îl avem la dispoziție?” sau “Cu ce te diferențiezi față de alți candidați?”, “De ce te-am alege pe tine?”, etc. Avem câteva sfaturi orientative pentru tine, pentru a ajunge la un răspuns

E foarte important să structurezi clar și concis răspunsul, fără să te bâlbâi și cu argumentele potrivite în funcție de jobul la care ai aplicat.

Începe prin a vorbi despre aptitudinile tale și cum le poți implementa în cazul jobului respectiv. Mai mult, exprimă-ți dorința de a performa în domeniul în care activează compania și argumentează prin exemple concrete.


Vorbește-le și despre planul tău pe termen lung în ceea ce privește postul ocupat și felul în care te va ajuta pe tine să crești pe plan profesional.

Nu omite să aduci vorba despre aportul tău în companie, care se va simți considerabil odată cu dezvoltarea ta profesională.


Ultimele tweet-uri

Ultimele stiri

ROKNEWSPAGER ERROR: File not found: images/Romanians-favorite-employers.jpgROKNEWSPAGER ERROR: File not found: images/Lamurire-ICCJ---Constatarea-raportului-de-munca-in-ipoteza.jpgROKNEWSPAGER ERROR: File not found: images/Decizia-de-concediere.jpgROKNEWSPAGER ERROR: File not found: images/Candidati-cu-atitudine.jpg