humangest

Importanta invatarii continue la locul de munca: Continuous improvement

Continuous improvement-01Chiar dacă ești angajat acolo unde ți-ai dorit, ocupi postul la care ai visat și ești răsplătit așa cum se cuvine, niciodată nu e indicat să te culci pe o ureche. Întotdeauna e loc de mai bine, atât din partea ta, cât și din partea angajatorului.

Atâta timp cât vei fi preocupat să îți îmbunătățești sau să îți perfecționezi aptitudinile, compania va crește și te va răsplăti conform realizărilor tale profesionale.

Interesează-te de cursuri care să îți perfecționeze aptitudinile pe care le deții deja, sau care să te ajute să dobândești unele noi. Orice curs sau certificare în plus este binevenită, atât pentru dezvoltarea ta profesională, cât și pentru bunul mers al companiei. Pe CV va rămâne întotdeauna, chiar dacă schimbi locul de muncă.

Fii mereu la curent cu ce e nou în domeniul tău, fii proactiv și acționează în consecință atunci când intervin schimbări pe piața din domeniul tău de expertiză.

E important să nu te plafonezi. Caută să te bucuri de orice lucru nou învățat și pune-l în aplicare.


Ultimele tweet-uri

Ultimele stiri

ROKNEWSPAGER ERROR: File not found: images/Romanians-favorite-employers.jpgROKNEWSPAGER ERROR: File not found: images/Lamurire-ICCJ---Constatarea-raportului-de-munca-in-ipoteza.jpgROKNEWSPAGER ERROR: File not found: images/Decizia-de-concediere.jpgROKNEWSPAGER ERROR: File not found: images/Candidati-cu-atitudine.jpg