humangest

Cum sa iti reintri in ritm la serviciu dupa concediu?

Cum-sa-reintri-în-ritm-la-serviciu-dupa-concediuFie că e vorba de un concediu normal sau de o absență mai îndelungată, atunci când lipsești o vreme de la locul de muncă este mai greu să te obișnuiești din nou cu ritmul și sarcinile de la job. Iată câteva metode care ar putea să-ți ușureze trecerea din starea de briză în cea de muncă.

Fă-ți un plan.

Înainte să te întorci din concediu, lasă-ți o zi “tampon” între ultima zi de vacanță și prima zi la job. Despachetează, odihnește-te, verifică poșta și anunță pe toată lumea că ai ajuns ok acasă. Restabilește, apoi, contactul cu colegii și oamenii cu care colaborezi. Află care sunt noile proiecte și cere-le detalii colegilor, ca să te obișnuiești cu ceea ce urmează. Prioritizează sarcinile, ca să știi cu ce începi încă din prima zi la job.


Sortează e-mail-urile

Cu o zi înainte să revii la job, separă emailurile neimportante de cele pe care trebuie să le citești și la care trebuie să răspunzi. S-ar putea să dureze o vreme, dar îți va ușura munca a doua zi.

Odihnește-te

Cu o seară înainte de prima zi, asigură-te că dormi cel puțin 7-8 ore. O minte odihnită este primul lucru de care ai nevoie când te așteaptă o zi încărcată. Chiar dacă te-ai învățat cu programul de concediu, fă un efort să te culci devreme.


Ultimele tweet-uri

Ultimele stiri

ROKNEWSPAGER ERROR: File not found: images/Romanians-favorite-employers.jpgROKNEWSPAGER ERROR: File not found: images/Lamurire-ICCJ---Constatarea-raportului-de-munca-in-ipoteza.jpgROKNEWSPAGER ERROR: File not found: images/Decizia-de-concediere.jpgROKNEWSPAGER ERROR: File not found: images/Candidati-cu-atitudine.jpg