humangest

Cum sa tratezi problema zgomotului la birou?

zgomot


Pentru că cei mai mulți dintre noi lucrăm într-un spațiu de birouri nedelimitate de pereți sau uși, de multe ori ne confruntăm cu problema zgomotului ambiental. Fie că este vorba de un coleg care vorbește prea tare, unul care vorbește non-stop la telefon sau altul care insistă să asculte muzică la boxe, poate fi deranjant, ba chiar te poate face să-ți pierzi concentrarea.

Ce e de făcut?

Determină sursa de zgomot. Încearcă să le comunici respectivilor colegi exact ceea ce te deranjează la comportamentul lor, într-un mod diplomat și calm și explică-le cum îți afectează ție munca și randamentul. S-ar putea să înțeleagă, dacă ai noroc și să ia măsuri.

Dacă problema persistă, discută cu unul dintre manageri și expune-i situația, dar cu argumente pertinente. Ai șanse să se schimbe regulamentul de ordine interioară și să se ia măsuri. Însă, nu va dura pentru totdeauna. E atât de ușor să revii la obiceiurile care îți vin natural.

De aceea, te sfătuim să investești într-o pereche bună de căști. Astfel, pe lângă faptul că vei putea asculta ce îți dorești, fără să deranjezi pe nimeni, te vei detașa de ceea ce se întâmplă în jurul tău și te vei putea concentra la capacitate maximă.


Ultimele tweet-uri

Ultimele stiri

ROKNEWSPAGER ERROR: File not found: images/Romanians-favorite-employers.jpgROKNEWSPAGER ERROR: File not found: images/Lamurire-ICCJ---Constatarea-raportului-de-munca-in-ipoteza.jpgROKNEWSPAGER ERROR: File not found: images/Decizia-de-concediere.jpgROKNEWSPAGER ERROR: File not found: images/Candidati-cu-atitudine.jpg