humangest

Cum ramai indispensabil cand ocupi un post de conducere?

indispensabilAi reușit să ocupi postul de conducere pe care ți-l doreai. Ai acumulat experiența necesară și ai dat dovadă de maturitatea profesională de care ai nevoie pentru job-ul respectiv. Însă, trebuie să ai grijă deoarece probabil sunt și alți juniori care “lucrează” la drumul către același scaun confortabil pe care stai tu momentan. Iată câteva metode prin care îți poți menține postul pe care îl ocupi.

Păstrează legături strânse cu clienții de calitate. I-ai cunoscut de la începuturile tale în companie și s-a creat o relație de amiciție între voi. O colaborare bună este un factor obligatoriu atunci când îți dorești să ai din partea lor proiecte pe o perioadă cât mai îndelungată.

Rămâi consecvent în tot ceea ce faci. De la punctualitate, amabilitate, până la respectarea deadline-urilor și a regulilor din companie. Astfel, devii indispensabil și poți reprezenta chiar un exemplu pentru cei din jur.

Oferă sprijin angajaților noi și nu numai. Fii disponibil pentru un sfat atunci când cineva îl solicită. Ai răbdare cu cei care se află la început și amintește-ți că și tu ai fost odată în locul lor.

Continuă să crești. Niciodată nu vei ști suficient. Mereu ai ceva de învățat sau de aprofundat. Fie că e vorba de tehnici noi care se aplică în domeniul tău sau de dobândirea de noi abilități, e bine să-ți faci loc în agenda întotdeauna pentru ceva nou.

Socializează. Mergi la evenimentele sau în locurile frecventate de profesioniști din domeniul tău de activitate. E bine ca lumea să știe că ești activ, atât profesional cât și social, ba chiar poți cunoaște potențiali viitori colegi. Headhunting-ul se face și offline, nu numai online.


Ultimele tweet-uri

Ultimele stiri

ROKNEWSPAGER ERROR: File not found: images/Romanians-favorite-employers.jpgROKNEWSPAGER ERROR: File not found: images/Lamurire-ICCJ---Constatarea-raportului-de-munca-in-ipoteza.jpgROKNEWSPAGER ERROR: File not found: images/Decizia-de-concediere.jpgROKNEWSPAGER ERROR: File not found: images/Candidati-cu-atitudine.jpg