humangest

Cum alegi spatiul potrivit pentru un eveniment organizat de tine?

evenimentAi de organizat un eveniment business, un workshop sau o conferință. Trebuie să ții cont de mai mulți factori, care bineînțeles, să respecte, convenabil pentru tine și pentru participanți, raportul calitate-preț.

Estimează numărul participanților. Ține cont de istoricul evenimentelor pe care le-ai mai organizat și, astfel, închiriază o sală cu un număr de locuri aproximativ cu cel estimat de tine. Se spune că vin cam 75% din cei care au confirmat, dacă nu există o taxă de participare. De obicei, dacă au achitat taxa, puțini mai renunță la eveniment.

Alege o sală poziționată optim pentru participanți. Ideal este să fie într-un hotel/o clădire cu săli disponibile pentru închiriat poziționată în centru sau care are aproape o stație de metrou. La orele aglomerate, metroul este cea mai bună soluție pentru a ajunge la timp. Ideal ar fi să existe și o parcare, pentru cei care aleg să vină cu mașina personal sau de la companie.

Încearcă să primești o ofertă care să includa o gustare sau prânz. Este evident că vor exista pauze, pentru că nimeni nu poate fi atent mai mult de 90 de minute fără să se deconecteze. Dacă bugetul îți permite și evenimentul se întinde pe mai multe ore, pe lângă apă și cafea, ar fi bine să ai și niște gustări în meniu. Ai grijă ca hotelul să fie pregătit cu mai multe porții decât numărul de participanți estimat de tine.

Echipamente. Vorbește dinainte cu cei care închiriază sala și interesează-te dacă dispun de toate echipamentele necesare unei conferințe, în funcție de necesitățile tale. Dacă nu, subînchiriază de la firme de specialitate și roagă hotelul să îți permită accesul cu o seară înainte, pentru a instala cele necesare. Nimeni nu vrea să vină la 6 dimineața să aranjeze spațiul de evenimente, plus că întotdeauna poate apărea ceva neprevăzut.

Cere mai multe oferte, fă o comparație și alege varianta cea mai bună.

Succes!


Ultimele tweet-uri

Ultimele stiri

ROKNEWSPAGER ERROR: File not found: images/Romanians-favorite-employers.jpgROKNEWSPAGER ERROR: File not found: images/Lamurire-ICCJ---Constatarea-raportului-de-munca-in-ipoteza.jpgROKNEWSPAGER ERROR: File not found: images/Decizia-de-concediere.jpgROKNEWSPAGER ERROR: File not found: images/Candidati-cu-atitudine.jpg