humangest

Identificarea talentelor in organizatie

talents


Pentru că suntem atât de determinați să ducem proiectele la capăt și să ne respectăm sarcinile, de multe ori uităm să remarcăm talentele din jurul nostru. În acest caz, vorbim despre cele ale angajaților din compania pe care o conduci.

Fii un exemplu pentru angajații tăi ! În primul rând, pentru a putea identifica talentele din echipa ta, trebuie să îți pui tu însuți în valoare calitățile și să-ți motivezi angajații să fie cea mai bună versiune a lor. Dacă vei reprezenta un exemplu pentru ei, efectul-oglindă se va instaura mai repede decât crezi, la toate nivelurile de management. La fel de ușor cum se pot prelua și obiceiurile mai puțin apreciate. Așadar, nu întârzia, implică-te mereu în activitățile din departamentele unde poți contribui și fii într-o continua perfecționare a abilităților pe care le deții.

Află la ce excelează fiecare angajat și creează-i un plan de dezvoltare. Dă-le sarcini în funcție de abilitățile fiecăruia și ajută-I cu feedback și cursuri de specializare pe direcția în care se îndreaptă. Ai în vedere cum ar ajuta dezvoltarea fiecăruia în bunul mers al companiei și vei avea numai de câștigat. Ai angajați motivați, firma merge pe plus și toată lumea este mulțumită.

Participați împreună la conferințe și workshopuri. E foarte importantă integrarea într-o echipă. Totul pornește de la creșterea încrederii în sine a fiecărui angajat, iar apoi stabilirea rolurilor în companie. În momentul în care se vor simți utili și motivați, vor învăța mai ușor și vor acumula noi informații și aptitudini pentru a crește.

Nu uita să pui în aplicare tot ce ai învățat. Atât tu, cât și angajații tăi. Cel mai bine stăpânești noile aptitudini odată ce le pui în practică. Odată ce baza teoretică este una solidă, dacă adaugi experiență în domeniu, produsul final valorează mult mai mult.


Ultimele tweet-uri

Ultimele stiri

ROKNEWSPAGER ERROR: File not found: images/Romanians-favorite-employers.jpgROKNEWSPAGER ERROR: File not found: images/Lamurire-ICCJ---Constatarea-raportului-de-munca-in-ipoteza.jpgROKNEWSPAGER ERROR: File not found: images/Decizia-de-concediere.jpgROKNEWSPAGER ERROR: File not found: images/Candidati-cu-atitudine.jpg