humangest

De ce leaderii veseli sunt mai apreciati?

leaderi-veseliSimțul umorului este, cu siguranță, o calitate pe care ne-o dorim cu toții. Mai ales în managementul companiei în care lucrăm. Cui nu i-ar plăcea să fie întâmpinat la prima oră de o față zâmbitoare, care să-l motiveze și să îl îndrume către o zi productivă și un work flow eficient? Haideți să vedem de ce e mai bine să păstrezi o atitudine pozitivă în calitate de leader.

Emani încredere. Cu un zâmbet pe față, devii instantaneu cea mai abordabilă persoană din încăpere. Ca să fii un leader bun, trebuie să fii deschis la discuțiile pe care angajații tăi vor să le poarte cu tine. Aceștia au nevoie să știe că pot apela la tine pentru orice nelămurire sau frământare profesională pe care ar putea să o întâmpine.

E mai distractiv așa. Da, ai citit bine. Încă din cele mai vechi timpuri, s-a creat acest tablou al locului de muncă, pictat în culori sumbre și încadrat de o ramă argintie, rece și sobră. Nu e deloc așa, în zilele noastre. Oamenii sunt mult mai eficienți într-un mediu de lucru relaxat, care-i îndeamnă să fie creativi și să dea ce au mai bun pentru a face lucrurile să meargă și să mențină energia optimistă în birou.

Creează sentimentul de siguranță. Atitudinea pozitivă din birou lasă de înțeles că, atunci când lucrurile nu se desfășoară după așteptările echipei, nu e capăt de lume. Nu, nu este vorba de nepăsare, ci de sentimentul că, orice moment dificil poate fi depășit cu zâmbetul pe buze. Da, acest lucru îți va motiva angajații mai mult decât crezi, iar rezultatele vor fi peste cele așteptate.


Ultimele tweet-uri

Ultimele stiri

ROKNEWSPAGER ERROR: File not found: images/Romanians-favorite-employers.jpgROKNEWSPAGER ERROR: File not found: images/Lamurire-ICCJ---Constatarea-raportului-de-munca-in-ipoteza.jpgROKNEWSPAGER ERROR: File not found: images/Decizia-de-concediere.jpgROKNEWSPAGER ERROR: File not found: images/Candidati-cu-atitudine.jpg