humangest

Metode prin care sa te conectezi cu leaderii de opinie pe LinkedIn

linedinnnLa începutul anului 2015 s-a realizat un studiu din care a reieșit că există peste 364 de milioane de utilizatori ai platformei LinkedIn. Dintre aceștia, doar 500 au fost denumiți LinkedIn INfluencers, adică leaderi de opinie în domeniile în care activează. Dacă vrei să primești sfaturi și să ai acces la informațiile furnizate de către aceștia, trebuie să urmezi câțiva pași simpli.

Identifică Influencerii care te interesează, în funcție de domeniul în care activezi sau în care ți-ai dori să-ți aprofundezi cunoștiințele.

Citește-le articolele. Odată identificați, urmărește-le evoluția pe LinkedIn. Fii la curent cu tot ce postează, apreciază articolele cu un like, dar, mai important este să spui de ce ți-a plăcut, printr-un comment. Ai grijă să fie un comentariu inteligibil, scris corect, fluent și argumentat. Influencerii citesc doar comentariile care merită și care aduc un minimum de aport subiectului atins de către ei. Un comentariu de tipul “Super tare” sau “Mulțumesc pentru articol, este de ajutor”, va fi trecut cu vederea.

Distribuie la rândul tău articolul, în cercuri care ar putea fi interesate de temă, atât pe LinkedIn, cât și pe alte rețele sociale de tipul Twitter sau Facebook.

INfluencerii sunt atenționați la fiecare comentariu, like sau share pe care îl primește articolul lor. Dacă procedezi cum trebuie, s-ar putea să te remarce. Iar de aici se pot întâmpla multe lucruri bune cu profilul tău de LinkedIn și, de ce nu, cu cariera ta.


Ultimele tweet-uri

Ultimele stiri

ROKNEWSPAGER ERROR: File not found: images/Romanians-favorite-employers.jpgROKNEWSPAGER ERROR: File not found: images/Lamurire-ICCJ---Constatarea-raportului-de-munca-in-ipoteza.jpgROKNEWSPAGER ERROR: File not found: images/Decizia-de-concediere.jpgROKNEWSPAGER ERROR: File not found: images/Candidati-cu-atitudine.jpg