humangest

Cand e timpul sa-ti dai demisia?

demisiaE greu să fii veșnic îndrăgostit de ceea ce faci la locul de muncă. Dar nu e imposibil să vii cu drag, să simți că înveți ceva aproape în fiecare zi și că fiecare task rezolvat e o cărămidă în plus în vederea clădirii carierei tale.

Iată semnele care ar trebui să te alarmeze și să te pună pe gânduri în legătură cu părăsirea locului actual de muncă.

Pentru tine, orice zi a săptămânii se simte ca o luni. Când n-ai chef de nimic, te simți obosit și lipsit de vlagă și nimic nu te poate motiva.

Compania e în prag de faliment. Departamentele se tot reduc și viitorul nu sună bine deloc. E momentul să începi să cauți altceva, fără să părăsești “nava” înainte de scufundare. Doar să îți asiguri o barcă de salvare.

Te plictisești. De obicei, acest sentiment vine odată cu plafonarea. Când simți că stagnezi profesional și știi clar că nu ai cum să avansezi și să crești, e clar momentul să cauți altceva.

Ești stresat tot timpul. Se spune că stresul este boala secolului. Dar, din păcate, dacă acesta persistă și este constant, nu e cazul să-ți distrugi sănătatea – atât fizică, cât și psihică – rămânând într-un loc care nu-ți aduce nimic bun.

Nu ești respectat și te simți hărțuit. Respectul reciproc între angajați și manageri este un lucru fără de care o companie nu poate funcționa cum trebuie. Este absolut necesar și de bun simț ca toți angajații să fie tratați cu respect, în mod egal, fără să se facă discriminări, indiferent de motive. Dacă simți că respectul lipsește cu desăvârșire, e momentul să te reorientezi.


Ultimele tweet-uri

Ultimele stiri

ROKNEWSPAGER ERROR: File not found: images/Romanians-favorite-employers.jpgROKNEWSPAGER ERROR: File not found: images/Lamurire-ICCJ---Constatarea-raportului-de-munca-in-ipoteza.jpgROKNEWSPAGER ERROR: File not found: images/Decizia-de-concediere.jpgROKNEWSPAGER ERROR: File not found: images/Candidati-cu-atitudine.jpg