humangest

Cum iti prioritizezi sarcinile la job?

sarcini1Când ai foarte multă treabă, te trezești de multe ori că nu știi cu ce să începi mai întâi. Fie că ești manager sau pe un post executiv, e foarte important să ai un flux curat și organizat de informații, pentru a putea da randamentul pe care ți-l dorești.

Notează tot ce ai de făcut. Ești bombardat cu diverse informații de la multiple departamente și unele sarcini riscă să se piardă pe drum.

Determină importanța fiecărei sarcini și notează în dreptul fiecăruia o cifră, în funcție de cât de urgentă este.

Calitate sau cantitate? Unele task-uri pot fi mai ușor de dus până la capăt, dar nu atât de importante ca altele, care necesită mai mult timp de execuție. Alege să începi cu cel mai dificil, pentru că îți va consuma mai mult timp și e bine să ai măcar un schelet pe care să te bazezi atunci când e momentul să duci sarcina până la capăt.

Fă un top al sarcinilor și nu uita să le bifezi pe măsură ce le rezolvi. Dacă te ajută, rescrie lista pe măsură ce termini cu fiecare. Astfel, vei trece din nou prin toate task-urile ca să îți reîmprospătezi memoria și să nu pierzi ceva pe drum.


Ultimele tweet-uri

Ultimele stiri

ROKNEWSPAGER ERROR: File not found: images/Romanians-favorite-employers.jpgROKNEWSPAGER ERROR: File not found: images/Lamurire-ICCJ---Constatarea-raportului-de-munca-in-ipoteza.jpgROKNEWSPAGER ERROR: File not found: images/Decizia-de-concediere.jpgROKNEWSPAGER ERROR: File not found: images/Candidati-cu-atitudine.jpg