humangest

Blab: platforma sociala de care trebuie sa stii

blab


Deși are un nume care inspiră orice, dar nu profesionalism, “Blab” este o nouă formă de socializare digitală prin care poți ajunge să discuți și să faci schimb de păreri cu specialiștii din domeniile care te interesează, prin intermediul webcamului.

Discuți cu oameni avizați. Prin intermediul acestei platforme, poți să iei parte la discuții între specialiști din diverse domenii, iar oamenii implicați sunt întotdeauna pasionați și bine documentați. Chiar ai ce învăța și, pe lângă asta, nu există riscul să dai peste oameni care nu au ce căuta acolo sau care vor să promoveze subiecte care nu sunt de interes pentru cei care au accesat Blab. Aici îți vede toată lumea fața, iar acțiunile tale vor fi asociate cu imaginea ta, prin urmare, toți participanții se vor comporta civilizat.

Poți începe colaborări cu oameni din cealaltă parte a globului! Nici nu trebuie să te agiți prea mult, vei da de ei la tot pasul: freelanceri care caută proiecte, dar și angajatori care au nevoie de colaboratori pricepuți în domeniul care îi interesează.

Poate să creeze dependență! Nici nu-ți vei da seama cum trec orele, dar important este, ca în orice lucru, să existe o măsură. Indiferent cât de atractiv și fascinant e totul.

Cum te conectezi? Accesează https://blab.im/ și înscrie-te sau folosește contul de Twitter pentru autentificare. Spor la discuții!


Ultimele tweet-uri

Ultimele stiri

ROKNEWSPAGER ERROR: File not found: images/Romanians-favorite-employers.jpgROKNEWSPAGER ERROR: File not found: images/Lamurire-ICCJ---Constatarea-raportului-de-munca-in-ipoteza.jpgROKNEWSPAGER ERROR: File not found: images/Decizia-de-concediere.jpgROKNEWSPAGER ERROR: File not found: images/Candidati-cu-atitudine.jpg