humangest

Companii "vanate" de romani

vanate


În orice țară, pe piața muncii există în anumite perioade, companii în care toată lumea și-ar dori să lucreze. Fie că e vorba de salariile atractive, de renumele companiei sau de atmosfera plăcută la locul de muncă, angajații au un top al firmelor unde și-ar dori să lucreze.

Conform unui studiu Catalyst Solutions, realizat în perioada februarie - mai 2015, pe un eșantion de 12.241 de respondenți cu profil economic, tehnic și socio-uman, s-a creat următorul top. Pe locul 1 se află compania Oracle (care ocupă această poziție de câțiva ani buni), pe locul 2 Google, iar pe 3 Microsoft. De altfel, companiile din domeniul tehnologiei ocupă lejer primele 10 poziții ale clasamentului.


Topul continuă astfel:
4. IBM
5. OMV Petrom
6. Continental
7. Vodafone
8. Renault Romania
9. Accenture
10. Deloitte
11. KPMG
12. Adobe
13. Honeywell

Criteriile după care s-au ghidat respondenții au fost, în ordinea aceasta, salariul atractiv, reputația firmei, programele de training. Abia apoi urmează atmosfera plăcută de la serviciu, siguranța locului de muncă, provocările, programul, oportunitățile internaționale, cele de creștere, climatul creativ, modelele de urmat din companie și produsele create de acestea.


Ultimele tweet-uri

Ultimele stiri

ROKNEWSPAGER ERROR: File not found: images/Romanians-favorite-employers.jpgROKNEWSPAGER ERROR: File not found: images/Lamurire-ICCJ---Constatarea-raportului-de-munca-in-ipoteza.jpgROKNEWSPAGER ERROR: File not found: images/Decizia-de-concediere.jpgROKNEWSPAGER ERROR: File not found: images/Candidati-cu-atitudine.jpg