humangest

Cum poti face o impresie buna la un targ de joburi?

IMPRESIE-JOBTârgurile de joburi oferă tinerilor posibilitatea de a găsi un loc de muncă, de a face un stagiu sau, cel puţin, de a avea o întâlnire directă cu reprezentantul companiei. Problema fundamentală este, însă, prima abordare. De aceea, mai jos vei putea găsi câteva sfaturi despre cum să te pregăteşti pentru participarea la un târg de joburi.

Informează-te. Înainte de a te prezenta la un târg de joburi, caută informaţii detaliate despre activităţile companiilor care vor fi prezente acolo.

Selectează. Pregăteşte-ţi o listă a companiilor care se potivesc cel mai bine cu abilităţile tale.

Scrie. Este nevoie să creezi un curriculum vitae cu o lungime care să nu depăşească două pagini şi care să conţină informaţii despre datele de identitate, studiile absolvite, eventualele experienţe de muncă anterioare şi despre cunoştinţele lingvistice şi informatice.

Atenţie la aspectul exterior. Este important să acorzi atenţie şi acestor detalii, alegând purtarea unor haine mai elegante în detrimentul celor sport.


Nu uita. Odată susţinut interviul, pune la dispoziţia angajatorului datele tale de contact pentru ca acesta să te poată contacta ulterior. Un răspuns nefavorabil nu trebuie însă să te descurajeze. Dimpotrivă, încearcă să înveţi cât mai mult posibil din propriile greşeli!


Ultimele tweet-uri

Ultimele stiri

ROKNEWSPAGER ERROR: File not found: images/Romanians-favorite-employers.jpgROKNEWSPAGER ERROR: File not found: images/Lamurire-ICCJ---Constatarea-raportului-de-munca-in-ipoteza.jpgROKNEWSPAGER ERROR: File not found: images/Decizia-de-concediere.jpgROKNEWSPAGER ERROR: File not found: images/Candidati-cu-atitudine.jpg