humangest

4 strategii pentru a-ti stapani emotiile in situatii de stres

streeeees

Stresul este un obstacol major în calea menținerii bunei sănătăți și a vitalității. Cu toate acestea, el este tot mai prezent în viața noastră de zi cu zi. Suferința provocată este de cele mai multe ori cauzată de interpretarea și abordarea eronată a acestei stări de spirit. Stresul este unul din factorii principali care îți poate influența în mod negativ activitatea la locul de muncă. Și cum, lucrul fără stres e aproape un vis, e important să încerci să-ți stăpânești astfel de emoții la job.

Soluția cea mai bună ar fi să acceptăm emoțiile rezultate. Lucrul acesta nu înseamnă să fim inconștienți sau iresponsabili, ignorând tot ceea ce ne înconjoară, ci înseamnă să fim înțelepți și să învățăm cum să ne eliberăm de această tensiune.


1. Găsește un loc liniștit unde să poți fi lăsat în pace pentru câteva minute, fără să fii intrerupt sau deranjat.

2. Respiră profund și concentrează-te pe lucrurile care te înconjoară.

3. Fii înțelegător cu tine însuți. Nu încerca să controlezi totul pentru că asta ar însemna în mod paradoxal să te relaxezi mai puțin.

4. Imaginează-ți cum vei acționa în continuare și însoțește-te cu sentimente de pace, liniște, veselie și mulțumire. 


Ultimele tweet-uri

Ultimele stiri

ROKNEWSPAGER ERROR: File not found: images/Romanians-favorite-employers.jpgROKNEWSPAGER ERROR: File not found: images/Lamurire-ICCJ---Constatarea-raportului-de-munca-in-ipoteza.jpgROKNEWSPAGER ERROR: File not found: images/Decizia-de-concediere.jpgROKNEWSPAGER ERROR: File not found: images/Candidati-cu-atitudine.jpg