humangest

Trei cuvinte pe care sa le folosesti atunci cand esti demotivat

trei-cuvinte

Simți că te lasă puterile și nu mai ai ambiție la locul de muncă? E în regulă, ni se întâmplă tuturor. Mai devreme sau mai târziu, vin acele momente când ne simţim complet demotivaţi.

Însă dacă ne simţim demotivaţi este cu siguranţă vină noastră, nu a altcuiva. A fi demotivaţi este o alegere a noastră. Este adevărat că nu putem avea întotdeauna control asupra factorilor externi şi a lucrurilor care se vor întâmpla, dar putem avea control total asupra reacţiilor noastre, gândurilor şi dialogului nostru interior.

Trei cuvinte te vor ajuta să-ţi organizezi gândurile şi să vezi lucrurile dintr-o altă lumină. Învaţă-le şi foloseşte-le cu conştiinciozitate ori de câte ori demotivarea se strecoară în mintea ta.

Vreau. Învaţă să-ţi îndrepţi atenţia şi energia către ceea ce vrei şi ce ai vrea să vezi mai des în viaţa ta. Dacă te concentrezi pe ceea ce-ţi displace, nu vei face altceva decât să amplifici forţa de acţiune a aspectelor negative pe care nu le doreşti în viaţa ta.

Decid. De fiecare dată când luăm o decizie conştientă, trimitem creierului nostru un mesaj foarte precis: "aceasta este direcţia în care vreau să merg: fă tot ce-ţi stă în putinţă pentru a mă ajută să ajung acolo!".

Aleg. Chiar dacă nu-ţi dai seama, adevărul este că tu deţii cârma. Controlul este în mâinile tale şi ai responsabilitatea să-l exerciţi ori de câte ori ai această posibilitate.

Eşti încă demotivat? Aminteşte-ţi ce-ţi doreşti cu adevărat, decide să te apropii de obiectivele tale şi alege să o faci acum.


Ultimele tweet-uri

Ultimele stiri

ROKNEWSPAGER ERROR: File not found: images/Romanians-favorite-employers.jpgROKNEWSPAGER ERROR: File not found: images/Lamurire-ICCJ---Constatarea-raportului-de-munca-in-ipoteza.jpgROKNEWSPAGER ERROR: File not found: images/Decizia-de-concediere.jpgROKNEWSPAGER ERROR: File not found: images/Candidati-cu-atitudine.jpg