humangest

Nu stii inca in ce domeniu ti-ar placea sa lucrezi? 5 intrebari te pot ajuta sa afli raspunsul

NU-STIIDacă încă nu te-ai gândit la ce fel de job ți s-ar potrivi, află că a avea un scop clar în viață este esențial și înseamnă să poți fi în stare să depășești orice obstacol, să înțelegi ce este important și ce îți fură, în schimb, timp și energie.

Poate că ți s-a întamplat, de asemenea, cel puțin o dată, să te întrebi: "Ce vreau să fac cu viața mea?". Dacă nu ai găsit încă răspunsul, următoarele întrebări te vor ajuta cu siguranță să dai un sens existenței tale. 

1. Cum te imaginezi peste 5 ani?

Fă-ți timp pentru a-ți imagina cum va fi viitorul tău. Definește-ți realitatea, apoi, în fiecare zi, străduiește-te să-ți atingi obiectivele.

2. Ce ți-ar plăcea să faci dacă ai ști sigur că nu vei da greș?

Frica de eșec este una dintre cele mai mari și mai puternice temeri: în ce acțiuni te-ai aventura, chiar astăzi, dacă ai fi absolut sigur că ți-ar reuși?

3. Identifică 3 talente pe care le ai. Nu întotdeauna ajunge să fii pasionat de ceva anume pentru a putea face din asta scopul vieții tale. Întreabă-te care sunt acele talente în care cei din jurul tău văd abilități pozitive și ieșite din comun. 

4. Care sunt cele mai importante 5 lucruri pentru tine?

Identifică acele 5 lucruri fără de care nu ai putea trăi și care ți-ar lipsi cel mai mult. Este foarte important ca orice activitate ai decide să întreprinzi, să nu le scapi din vizor.

5. Care este persoana pe care o admiri cel mai mult din lume?

Fiecare dintre noi are un model de referință, o persoană a cărei viață reprezintă o continuă sursă de inspirație. Aceste modele pot spune multe despre cine suntem și ce vrem să devenim. Încearcă să-ți dai seama ce admiri atât de mult la acea persoană și vei înțelege apoi ce vrei să realizezi cu adevărat în viață.


Ultimele tweet-uri

Ultimele stiri

ROKNEWSPAGER ERROR: File not found: images/Romanians-favorite-employers.jpgROKNEWSPAGER ERROR: File not found: images/Lamurire-ICCJ---Constatarea-raportului-de-munca-in-ipoteza.jpgROKNEWSPAGER ERROR: File not found: images/Decizia-de-concediere.jpgROKNEWSPAGER ERROR: File not found: images/Candidati-cu-atitudine.jpg