humangest

Ce trebuie sa faci si sa nu faci pentru a avea un Curriculum Vitae atragator!

CuricullumVitae1Redactarea CV-ului reprezinta un pas important in gasirea unui loc de munca iar scopul este sa atraga imediat atentia angajatorului.
Se spune ca un recruiter nu petrece mai mult de 1 minut pentru a vizualiza un cv, asadar ce ar trebui sa contina acest important instrument de promovare incat sa ii capteze acestuia atentia?
In primul rand nu ar trebui sa existe rubrici necompletate!
„Cum ar arata, la o importanta intalnire de afaceri, un om de business care prezinta o carte de vizita blank sau incompleta partenerilor sai? Este important ca CV-ul sa fie complet, pentru ca orice informatie este valoroasa si poate face diferenta fata de alti candidati. In plus,  prin intermediul unui CV complet, candidatii isi pot crea o imagine profesionista, favorabila, vor transmite ca sunt interesati și motivati de jobul la care aplica și ca sunt atenti la expunerea lor in mediile online si offline”, spune colega noastra Adriana Buia, senior recruitment consultant.
CV scurt si concis
Un CV nu ar trebui sa aiba mai mult de doua pagini de aceea este esential sa rezumi in acest document, informatii relevante si concise. Promovati-va calificarile, aptitudinile şi competentele astfel incat sa fie relevante job-ului la care aplicati.
Nedetalierea realizarilor, poze nepotrivite, neactualizarea CV-ului sau greselile de ortografie si de punctuatie spulbera sansele obtinerii interviului mult dorit.
Exista in acest moment, modalitati diverse de a ne pregati sau de a ne informa in vederea alcatuirii unui CV. Ne stau la dispozitie website-urile de specialitate iar internetul și agentiile de recrutare pot furniza, de asemenea, informatii in acest sens.

Ultimele tweet-uri

Ultimele stiri

ROKNEWSPAGER ERROR: File not found: images/Romanians-favorite-employers.jpgROKNEWSPAGER ERROR: File not found: images/Lamurire-ICCJ---Constatarea-raportului-de-munca-in-ipoteza.jpgROKNEWSPAGER ERROR: File not found: images/Decizia-de-concediere.jpgROKNEWSPAGER ERROR: File not found: images/Candidati-cu-atitudine.jpg